Bog & idéJonna Hietala

Bøger skrevet af Jonna Hietala

Læs mere om Jonna Hietala
1 produkter
1 produkter
52 weeks of shawls
52 weeks of shawlsLaine Publishing
479,95 DKK
Indbundet
(0)
52 weeks of shawls

Mere om Jonna Hietala

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Jonna Hietala. På listen nedenfor ser du de seneste af Hietalas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "52 weeks of shawls" udgivet af Laine Publishing - "52 weeks of socks" udgivet af Laine Publishing

Jonna Hietalas bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jonna Hietala hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Hietalas bøger som indbundet. Bøgerne af Hietala er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Laine Publishing.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"52 weeks of shawls" af Jonna Hietala

"52 weeks of shawls" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Laine Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Jonna Hietala "52 weeks of socks"

"52 weeks of socks" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Laine Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonna Hietala