Bog & idéJonna Jepsen

Bøger skrevet af Jonna Jepsen

Læs mere om Jonna Jepsen
3 produkter
3 produkter
Præmaturbogen
PræmaturbogenJonna Jepsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Præmaturbogen
Født for tidligt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Født for tidligtJonna Jepsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Født for tidligt
Præmaturbogen
PræmaturbogenJonna Jepsen
349,95 DKK
EBOG
(0)
Præmaturbogen

Mere om Jonna Jepsen

Der findes flere forskellige bøger af Jonna Jepsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jepsens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Præmaturbogen" udgivet af Frydenlund - "For tidligt fødte børn" udgivet af HansReitzels - "For tidligt fødte børn - i dagtilbud" udgivet af Dansk Pædagogisk Forum - "Født for tidligt" udgivet af Haase - "For tidligt fødte børn" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Jonna Jepsen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Jonna Jepsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Jepsens bøger fås i udvalgte formater. Jepsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jonna Jepsens "Præmaturbogen"

"Præmaturbogen" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"For tidligt fødte børn" af Jonna Jepsen

Det er muligt at købe Jonna Jepsens "For tidligt fødte børn" som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "For tidligt fødte børn" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jonna Jepsen