Bog & idéJordan Milne

Bøger skrevet af Jordan Milne

Læs mere om Jordan Milne
4 produkter
4 produkter
14 tips til at tøjle tidsrøvere
14 tips til at tøjle tidsrøvereJordan Milne
49,95 DKK
EBOG
(0)
14 tips til at tøjle tidsrøvere
15 strategier til øget effektivitet
15 strategier til øget effektivitetJordan Milne
49,95 DKK
e-bog
(0)
15 strategier til øget effektivitet
Succes uden afsavn
Succes uden afsavnJordan Milne
49,95 DKK
e-bog
(1)
Succes uden afsavn
Succes uden afsavn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Succes uden afsavnMartin Bjergegaard
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Succes uden afsavn

Mere om Jordan Milne

Der er en del bøger skrevet af Jordan Milne på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Milnes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "15 strategier til øget effektivitet" i serien "Gyldendal Business Single" udgivet af Gyldendal - "Succes uden afsavn" udgivet af Gyldendal Business - "14 tips til at tøjle tidsrøvere" udgivet af Gyldendal - "Succes uden afsavn" udgivet af Gyldendal Business

Bøger skrevet af Jordan Milne

Jordan Milne har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jordan Milne fås i flere formater. Milnes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"15 strategier til øget effektivitet" af Jordan Milne

Hos Bog & idé er "15 strategier til øget effektivitet" tilgængelig som e-bog. "15 strategier til øget effektivitet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Gyldendal Business Single". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Succes uden afsavn" af Jordan Milne

Det er muligt at købe Jordan Milnes "Succes uden afsavn" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Succes uden afsavn" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Jordan Milne