Bog & idéJorge Gómez Soto

Bøger skrevet af Jorge Gómez Soto

Læs mere om Jorge Gómez Soto
2 produkter
2 produkter
La chica del andén de enfrente
La chica del andén de enfrenteJorge Gómez Soto
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La chica del andén de enfrente
Bis
BisJorge Gómez Soto
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Bis

Mere om Jorge Gómez Soto

Der er flere forskellige bøger skrevet af Jorge Gómez Soto tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Soto.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "La chica del andén de enfrente" udgivet af SAGA Egmont - "Bis" udgivet af SAGA Egmont - "Respirando cerca de mi, ER C " i serien "Easy readers¤Lecturas fáciles¤Literatura juvenil" udgivet af Easy Readers

Bøger af Jorge Gómez Soto

Jorge Gómez Soto har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jorge Gómez Soto kan købes i forskellige formater. Jorge Gómez Soto bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"La chica del andén de enfrente" af Jorge Gómez Soto

Hos Bog & idé er "La chica del andén de enfrente" tilgængelig som lydbog. Med Jorge Gómez Sotos "La chica del andén de enfrente" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"Bis" af Jorge Gómez Soto

"Bis" kan købes som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Bis" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Jorge Gómez Soto