Bog & idéJorge Zepeda Patterson

Bøger skrevet af Jorge Zepeda Patterson

Læs mere om Jorge Zepeda Patterson
3 produkter
3 produkter
Den sorte trøje
Den sorte trøjeJorge Zepeda Patterson
149,95 DKK
EBOG
(1)
Den sorte trøje
Den sorte trøje
STREAM
Den sorte trøjeJorge Zepeda Patterson
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Den sorte trøje
Den sorte trøje
Den sorte trøjeJorge Zepeda Patterson
249,95 DKK
Paperback
(1)
Den sorte trøje

Mere om Jorge Zepeda Patterson

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Jorge Zepeda Patterson. På listen nedenfor finder du Pattersons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sorte trøje" udgivet af DreamLitt - "Den sorte trøje" udgivet af DreamLitt - "Den sorte trøje" udgivet af DreamLitt

Jorge Zepeda Pattersons bøger

Du kan købe tre bøger af Jorge Zepeda Patterson her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jorge Zepeda Patterson bøger i udvalgte formater. Pattersons bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af DreamLitt.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jorge Zepeda Pattersons "Den sorte trøje"

"Den sorte trøje" er tilgængelig som lydbog. Med Jorge Zepeda Pattersons "Den sorte trøje" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jorge Zepeda Patterson "Den sorte trøje"

Det er muligt at købe Jorge Zepeda Pattersons "Den sorte trøje" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den sorte trøje" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er DreamLitt, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jorge Zepeda Patterson