Bog & idéJorid Linvik

Bøger skrevet af Jorid Linvik

Læs mere om Jorid Linvik
3 produkter
3 produkter
Jorids julestrikk : herlige juleprosjekter til store og små
Jorids julestrikk : herlige juleprosjekter til store og småJorid Linvik
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Jorids julestrikk : herlige juleprosjekter til store og små
Den store sokkeboka
Den store sokkebokaJorid Linvik
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store sokkeboka
Den store votteboka
Den store vottebokaJorid Linvik
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Den store votteboka

Mere om Jorid Linvik

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Jorid Linvik. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Linvik.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Den store votte- og sokkeboka : 90 unike oppskrifter til voksne og barn" udgivet af Vega forlag - "Jorids julestrikk : herlige juleprosjekter til store og små" udgivet af Vega forlag - "Den store sokkeboka" udgivet af Vega forlag - "Den store votteboka" udgivet af Vega forlag

Mere om Jorid Linviks bøger

Jorid Linvik har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Linvik kommer blot som indbundet. Bøgerne af Linvik er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Vega forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jorid Linviks "Den store votte- og sokkeboka : 90 unike oppskrifter til voksne og barn"

Hos Bog & idé er "Den store votte- og sokkeboka : 90 unike oppskrifter til voksne og barn" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Vega forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Jorids julestrikk : herlige juleprosjekter til store og små" af Jorid Linvik

"Jorids julestrikk : herlige juleprosjekter til store og små" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Vega forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jorid Linvik