Bog & idéJoron Pihl

Bøger skrevet af Joron Pihl

Læs mere om Joron Pihl
1 produkter
1 produkter
Etnisk mangfold i skolen
Etnisk mangfold i skolenJoron Pihl
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Etnisk mangfold i skolen

Mere om Joron Pihl

Hvis du mangler en bog af Joron Pihl, kan du vælge i mellem et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Pihls nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Joron Pihls bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skolebiblioteket : læring og leseglede i grunnskolen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Etnisk mangfold i skolen" udgivet af Universitetsforlaget

Joron Pihls bøger

Du kan købe to bøger af Joron Pihl her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Pihl fås bare som hæftet. Bøgerne af Pihl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joron Pihls "Skolebiblioteket : læring og leseglede i grunnskolen"

Det er muligt at købe Joron Pihls "Skolebiblioteket : læring og leseglede i grunnskolen" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Joron Pihl "Etnisk mangfold i skolen"

Hos Bog & idé er "Etnisk mangfold i skolen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Joron Pihl