Bog & idéJorrit de Klerk

Bøger skrevet af Jorrit de Klerk

Læs mere om Jorrit de Klerk
1 produkter
1 produkter
Dodelijke opname
Dodelijke opnameJorrit de Klerk
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Dodelijke opname

Mere om Jorrit de Klerk

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Jorrit de Klerk. Bogen hedder "Dodelijke opname". Den er publiceret af SAGA Egmont på dut. "Dodelijke opname" er desuden en del af serien "{"stringMap":{"da":"De Zilveren Strop 2021"}}".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jorrit de Klerks "Dodelijke opname"

"Dodelijke opname" kan købes online som lydbog. Jorrit de Klerks "Dodelijke opname" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "{"stringMap":{"da":"De Zilveren Strop 2021"}}". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dut.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jorrit de Klerk