Bog & idéJorun Buli-Holmberg

Bøger skrevet af Jorun Buli-Holmberg

Læs mere om Jorun Buli-Holmberg
2 produkter
2 produkter
Sosial selvoppfattning og livsmestring i skolen
Sosial selvoppfattning og livsmestring i skolenJorun Buli-Holmberg
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Sosial selvoppfattning og livsmestring i skolen
Lærerens arbeid med tidlig innsats
Lærerens arbeid med tidlig innsatsJorun Buli-Holmberg
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Lærerens arbeid med tidlig innsats

Mere om Jorun Buli-Holmberg

Der findes en del bøger skrevet af Jorun Buli-Holmberg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Buli-Holmberg.
Bøgerne fra Jorun Buli-Holmberg udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arr i hjertet : lærerstøtte til elever som har vært utsatt for mobbing" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Lærerens arbeid med tidlig innsats" udgivet af Fagbokforlaget - "Læringsledelse" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Kvalitetsudvikling af differentieret undervisning" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Jorun Buli-Holmberg

Jorun Buli-Holmberg har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Buli-Holmbergs bøger som hæftet. Buli-Holmbergs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jorun Buli-Holmbergs "Arr i hjertet : lærerstøtte til elever som har vært utsatt for mobbing"

Hos Bog & idé er "Arr i hjertet : lærerstøtte til elever som har vært utsatt for mobbing" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

"Lærerens arbeid med tidlig innsats" af Jorun Buli-Holmberg

Hos Bog & idé er "Lærerens arbeid med tidlig innsats" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Jorun Buli-Holmberg