Bog & idéJorunn Veiteberg

Bøger skrevet af Jorunn Veiteberg

Læs mere om Jorunn Veiteberg
1 produkter
1 produkter
The Real Thing - Den ægte vare: Jewellery and Objects by Kim Buck
The Real Thing - Den ægte vare: Jewellery and Objects by Kim BuckJewellery and Objects by Kim Buck
389,95 DKK
Indbundet
(0)
The Real Thing - Den ægte vare: Jewellery and Objects by Kim Buck

Mere om Jorunn Veiteberg

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jorunn Veiteberg. På listen nedenfor ser du de seneste af Veitebergs udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jorunn Veitebergs bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Transparens " udgivet af Arkitektens Forlag - "Udstillingssted for ny keramik" udgivet af Rhodos

Mere om Jorunn Veitebergs bøger

Jorunn Veiteberg har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Veitebergs bøger som indbundet. Bøgerne af Veiteberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jorunn Veitebergs "Transparens "

"Transparens " findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arkitektens Forlag.

Jorunn Veiteberg "Udstillingssted for ny keramik"

"Udstillingssted for ny keramik" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Rhodos, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Jorunn Veiteberg