Bog & idéJosé Eduardo Agualusa

Bøger skrevet af José Eduardo Agualusa

Læs mere om José Eduardo Agualusa
2 produkter
2 produkter
Almen teori om glemsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almen teori om glemselJosé Eduardo Agualusa
248,96 DKK
Hæftet
(8)
Almen teori om glemsel
Almen teori om glemsel
Almen teori om glemselJosé Eduardo Agualusa
169,95 DKK
EBOG
(8)
Almen teori om glemsel

Mere om José Eduardo Agualusa

José Eduardo Agualusa har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Agualusas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Almen teori om glemsel" udgivet af Batzer & Co - "Almen teori om glemsel" udgivet af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé

Bøger af José Eduardo Agualusa

José Eduardo Agualusa har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra José Eduardo Agualusa kommer i flere formater. Agualusas bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Almen teori om glemsel" af José Eduardo Agualusa

"Almen teori om glemsel" er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Almen teori om glemsel" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Batzer & Co, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Almen teori om glemsel" af José Eduardo Agualusa

"Almen teori om glemsel" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af BATZER & CO. Roskilde Bogcafé.
Detaljer
Fulde navn:
José Eduardo Agualusa