Bog & idéJosé Hernández

Bøger skrevet af José Hernández

Læs mere om José Hernández
2 produkter
2 produkter
Martín Fierro
Martín FierroJosé Hernández
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Martín Fierro
Martín Fierro
Martín FierroJosé Hernández
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Martín Fierro

Mere om José Hernández

Hvis du leder efter en bog skrevet af José Hernández, kan du vælge i mellem et bredt udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Hernández' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Martín Fierro" udgivet af SAGA Egmont - "Martín Fierro" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af José Hernández

Du kan købe to bøger af José Hernández her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Hernández fås blot som lydbog. Bøgerne af Hernández er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

José Hernández' "Martín Fierro"

Det er muligt at købe José Hernández' "Martín Fierro" som lydbog. Du kan derudover altid have "Martín Fierro" af José Hernández med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på spa.

José Hernández "Martín Fierro"

Hos Bog & idé er "Martín Fierro" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Martín Fierro" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Hernández' serie "World Classics". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
José Hernández