Bog & idéJosefine Bjørn Knudsen

Bøger skrevet af Josefine Bjørn Knudsen

Læs mere om Josefine Bjørn Knudsen
2 produkter
2 produkter
Hæklede slaskedyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hæklede slaskedyrJosefine Bjørn Knudsen
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Hæklede slaskedyr
Mine første cirkushæklerier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mine første cirkushæklerierJosefine Bjørn Knudsen
182,56 DKK
Indbundet
(0)
Mine første cirkushæklerier

Mere om Josefine Bjørn Knudsen

Der findes flere bøger fra Josefine Bjørn Knudsen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bjørn Knudsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Familien Kanin på rejse" udgivet af Kahrius - "Jeg en gård mig hækle vil" udgivet af Klematis - "Hæklede vilde dyr" udgivet af Klematis - "Hæklerier til jul & vinter" udgivet af Klematis - "Hæklede slaskedyr" udgivet af Klematis

Josefine Bjørn Knudsens bøger

Josefine Bjørn Knudsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Josefine Bjørn Knudsen bøger i forskellige formater. Bjørn Knudsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Familien Kanin på rejse" af Josefine Bjørn Knudsen

Det er muligt at købe Josefine Bjørn Knudsens "Familien Kanin på rejse" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Kahrius, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Josefine Bjørn Knudsen "Jeg en gård mig hækle vil"

Hos Bog & idé er "Jeg en gård mig hækle vil" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Klematis , der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Josefine Bjørn Knudsen