Bog & idéJosefine Campbell

Bøger skrevet af Josefine Campbell

Læs mere om Josefine Campbell
2 produkter
2 produkter
Power Barometer
Power BarometerJosefine Campbell
259,95 DKK
EBOG
(0)
Power Barometer
Er du klar eller Kapret?
Er du klar eller Kapret?Josefine Campbell
209,95 DKK
Lydbog
(0)
Er du klar eller Kapret?

Mere om Josefine Campbell

Der er bare én bog af Josefine Campbell tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Er du klar eller Kapret?". Det er Campbell Company APS, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Er du klar eller Kapret?" af Josefine Campbell

Det er muligt at købe Josefine Campbells "Er du klar eller Kapret?" som lydbog. Du kan desuden altid have "Er du klar eller Kapret?" af Josefine Campbell med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Campbell Company APS, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Josefine Campbell skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Josefine Campbell