Bog & idéJoseph O'neill

Bøger skrevet af Joseph O'neill

Læs mere om Joseph O'neill
1 produkter
1 produkter
Hunden
STREAM
HundenJoseph O'neill
219,95 DKK
Lydbog
(3)
Hunden

Mere om Joseph O'neill

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Joseph O'neill. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra O'Neill.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hunden" udgivet af Klim - "Netherland" udgivet af Gyldendal

Bøger af Joseph O'neill

Der er to tilgængelige udgivelser af Joseph O'neill hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. O'Neills bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af O'Neill er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hunden" af Joseph O'neill

"Hunden" kan købes som lydbog. Du kan også altid have "Hunden" af Joseph O'neill med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

"Netherland" af Joseph O'neill

Det er muligt at købe Joseph O'neills "Netherland" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joseph O'neill