Bog & idéJosh Malerman

Bøger skrevet af Josh Malerman

Læs mere om Josh Malerman
2 produkter
2 produkter
Bird Box
Bird BoxJosh Malerman
149,95 DKK
EBOG
(3)
Bird Box
Bird Box
STREAM
Bird BoxJosh Malerman
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Bird Box

Mere om Josh Malerman

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Josh Malerman. På listen nedenfor finder du Malermans nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bird Box" udgivet af Kandor - "Bird Box" udgivet af Kandor

Bøger skrevet af Josh Malerman

Du kan købe to bøger af Josh Malerman her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Josh Malerman fås i forskellige formater. Bøgerne af Malerman er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Kandor.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bird Box" af Josh Malerman

Hos Bog & idé er "Bird Box" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Bird Box" af Josh Malerman med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Kandor, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Bird Box" af Josh Malerman

Hos Bog & idé er "Bird Box" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Bird Box" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kandor.
Detaljer
Fulde navn:
Josh Malerman