Bog & idéJoshua Foer

Bøger skrevet af Joshua Foer

Læs mere om Joshua Foer
1 produkter
1 produkter
Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders
Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden WondersDylan Thuras
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders

Mere om Joshua Foer

Der er flere bøger af Joshua Foer på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Foers nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Joshua Foers bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders" udgivet af Workman Publishing - "Moonwalk med Einstein" udgivet af Hr. Ferdinand - "Moonwalk med Einstein" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Moonwalk med Einstein" udgivet af Hr. Ferdinand - "Moonwalk med Einstein" udgivet af Hr. Ferdinand - "Atlas Obscura" udgivet af Workman Publishing - "Moonwalk med Einstein" udgivet af Hr. Ferdinand - "Moonwalk med Einstein" udgivet af Hr. Ferdinand

Mere om Joshua Foers bøger

Du kan finde otte bøger af Joshua Foer her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Joshua Foer bøger i flere formater. Bøgerne af Foer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders" af Joshua Foer

Det er muligt at købe Joshua Foers "Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Workman Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Moonwalk med Einstein" af Joshua Foer

"Moonwalk med Einstein" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
Joshua Foer