Bog & idéJoshua George

Bøger skrevet af Joshua George

Læs mere om Joshua George
2 produkter
2 produkter
Godnat, Løve!
Godnat, Løve!Joshua George
99,95 DKK
Indbundet
(1)
Godnat, Løve!
Godnat, Hund!
Godnat, Hund!Joshua George
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Godnat, Hund!

Mere om Joshua George

Der findes mange bøger skrevet af Joshua George tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Georges bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Godnat, Løve!" i serien "Lommelygtebog" udgivet af Forlaget Bolden - "Godnat, Bjørn!" i serien "Lommelygtebog" udgivet af Forlaget Bolden

Joshua Georges bøger

Joshua George har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra George fås blot som indbundet. Georges bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Forlaget Bolden.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Godnat, Løve!" af Joshua George

Hos Bog & idé er "Godnat, Løve!" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af Georges serie "Lommelygtebog". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Bolden.

"Godnat, Bjørn!" af Joshua George

Det er muligt at købe Joshua Georges "Godnat, Bjørn!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Lommelygtebog". Det er Forlaget Bolden, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Joshua George