Bog & idéJosie Varga

Bøger skrevet af Josie Varga

Læs mere om Josie Varga
2 produkter
2 produkter
Besøg fra himlen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Besøg fra himlenJosie Varga
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Besøg fra himlen
Besøg fra himlen
Besøg fra himlenJosie Varga
119,95 DKK
EBOG
(0)
Besøg fra himlen

Mere om Josie Varga

Der findes mange bøger skrevet af Josie Varga online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Varga.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Besøg fra himlen" udgivet af Borgen - "Besøg fra himlen" udgivet af Borgen

Josie Vargas bøger

Du kan bestille to bøger af Josie Varga her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Josie Varga bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Varga er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Borgen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Josie Vargas "Besøg fra himlen"

Hos Bog & idé er "Besøg fra himlen" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Besøg fra himlen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.

"Besøg fra himlen" af Josie Varga

"Besøg fra himlen" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Borgen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Josie Varga