Bog & idéJosina Bergsøe

Bøger skrevet af Josina Bergsøe

Læs mere om Josina Bergsøe
1 produkter
1 produkter
Senfølger efter kræft
STREAM
Senfølger efter kræftJosina Bergsøe
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Senfølger efter kræft

Mere om Josina Bergsøe

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Josina Bergsøe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bergsøes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Senfølger efter kræft" udgivet af SAGA Egmont - "Tabuknuseren" udgivet af Frydenlund

Mere om Josina Bergsøes bøger

Du kan finde to bøger af Josina Bergsøe her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bergsøes bøger fås i flere formater. Bergsøes bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Josina Bergsøes "Senfølger efter kræft"

Det er muligt at købe Josina Bergsøes "Senfølger efter kræft" som lydbog. Du kan desuden altid have "Senfølger efter kræft" af Josina Bergsøe med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Tabuknuseren" af Josina Bergsøe

Hos Bog & idé er "Tabuknuseren" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Josina Bergsøe