Bog & idéJostein Gripsrud

Bøger skrevet af Jostein Gripsrud

Læs mere om Jostein Gripsrud
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Mediekultur, mediesamfund
Mediekultur, mediesamfundJostein Gripsrud
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Mediekultur, mediesamfund
Mediekultur, mediesamfunn
Mediekultur, mediesamfunnJostein Gripsrud
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Mediekultur, mediesamfunn

Mere om Jostein Gripsrud

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jostein Gripsrud. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gripsruds bøger.
Bøgerne fra Jostein Gripsrud kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Mediekultur, mediesamfunn" udgivet af Universitetsforlaget - "Mediekultur, mediesamfunn" udgivet af Universitetsforlaget - "Mediekultur, mediesamfund" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jostein Gripsrud

Jostein Gripsrud har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Gripsruds bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Gripsrud er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jostein Gripsruds "Klassisk og moderne medieteori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne medieteori" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Mediekultur, mediesamfunn" af Jostein Gripsrud

Dette er en også en fantastisk bog fra Gripsrud, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jostein Gripsrud