Bog & idéJoy Fielding

Bøger skrevet af Joy Fielding

Læs mere om Joy Fielding
3 produkter
3 produkter
Hævnens vej
STREAM
Hævnens vejJoy Fielding
119,95 DKK
Lydbog
(2)
Hævnens vej
Ikke flere tårer
STREAM
Ikke flere tårerJoy Fielding
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Ikke flere tårer
Forelsket i en morder
STREAM
Forelsket i en morderJoy Fielding
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Forelsket i en morder

Mere om Joy Fielding

Hvis du leder efter en bog af Joy Fielding, ser du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fieldings seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grand Avenue" udgivet af Aschehoug - "Sandhedens mareridt " udgivet af Vinten - "Hævnens vej" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forelsket i en morder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ikke flere tårer" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Joy Fielding

Der er fem tilgængelige udgivelser af Joy Fielding hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Joy Fielding bøger i forskellige formater. Bøgerne af Fielding er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joy Fieldings "Grand Avenue"

Hos Bog & idé er "Grand Avenue" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Joy Fielding "Sandhedens mareridt "

Det er muligt at købe Joy Fieldings "Sandhedens mareridt " som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vinten.
Detaljer
Fulde navn:
Joy Fielding