Bog & idéJoyce Kostakis

Bøger skrevet af Joyce Kostakis

Læs mere om Joyce Kostakis
1 produkter
1 produkter
Streaming Sarah
STREAM
Streaming SarahJoyce Kostakis
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Streaming Sarah

Mere om Joyce Kostakis

Du kan kun købe en enkelt bog af Joyce Kostakis her hos Bog & idé. Bogen hedder "Streaming Sarah". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Joyce Kostakis' "Streaming Sarah"

"Streaming Sarah" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Streaming Sarah" af Joyce Kostakis med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Joyce Kostakis skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Joyce Kostakis