Bog & idéJoyce Travelbee

Bøger skrevet af Joyce Travelbee

Læs mere om Joyce Travelbee
1 produkter
1 produkter
Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje
Mellemmenneskelige aspekter i sygeplejeJoyce Travelbee
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje

Mere om Joyce Travelbee

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Joyce Travelbee. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Travelbee.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Gyldendal - "Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje" i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Munksgaard Bogklubber - "Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje " i serien "Sygeplejeteorier" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Joyce Travelbee

Joyce Travelbee har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Joyce Travelbee fås i forskellige formater. Travelbees bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Joyce Travelbees "Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje"

Det er muligt at købe Joyce Travelbees "Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sygeplejeteorier". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje" af Joyce Travelbee

Hos Bog & idé er "Mellemmenneskelige aspekter i sygepleje" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Sygeplejeteorier". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Joyce Travelbee