Bog & idéJ.T. Sheridan

Bøger skrevet af J.T. Sheridan

Læs mere om J.T. Sheridan
2 produkter
2 produkter
Legal Love - Nur du und ich
Legal Love - Nur du und ichJ.T. Sheridan
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Legal Love - Nur du und ich
Legal Love - Nie wieder ohne dich
Legal Love - Nie wieder ohne dichJ.T. Sheridan
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Legal Love - Nie wieder ohne dich

Mere om J.T. Sheridan

Du kan kun bestille en enkelt bog af J.T. Sheridan her hos Bog & idé. Det er "Legal Love - Nie wieder ohne dich". Den er publiceret af SAGA Egmont på tysk. "Legal Love - Nie wieder ohne dich" er desuden en del af serien "Lawyers of London".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J.T. Sheridans "Legal Love - Nie wieder ohne dich"

"Legal Love - Nie wieder ohne dich" kan købes som lydbog. J.T. Sheridans "Legal Love - Nie wieder ohne dich" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Lawyers of London". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Sheridan, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
J.T. Sheridan