Bog & idéJuan Gomez Bárcena

Bøger skrevet af Juan Gomez Bárcena

Læs mere om Juan Gomez Bárcena
1 produkter
1 produkter
La sombra del tigre 2018
La sombra del tigre 2018Juan Gomez Bárcena
59,95 DKK
Lydbog
(0)
La sombra del tigre 2018

Mere om Juan Gomez Bárcena

Juan Gomez Bárcena har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "La sombra del tigre 2018". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på spa.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"La sombra del tigre 2018" af Juan Gomez Bárcena

Hos Bog & idé er "La sombra del tigre 2018" tilgængelig som lydbog. Med Juan Gomez Bárcenas "La sombra del tigre 2018" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bárcena, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Juan Gomez Bárcena