Bog & idéJuan Gómez-Jurado

Bøger skrevet af Juan Gómez-Jurado

Læs mere om Juan Gómez-Jurado
1 produkter
1 produkter
La masacre de Virginia Tech
La masacre de Virginia TechJuan Gómez-Jurado
69,95 DKK
Lydbog
(0)
La masacre de Virginia Tech

Mere om Juan Gómez-Jurado

Der er forskellige bøger skrevet af Juan Gómez-Jurado til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Gómez-Jurados seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Juan Gómez-Jurado findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "La masacre de Virginia Tech" udgivet af SAGA Egmont - "Spion for Gud" i serien "Politikens paperbacks" udgivet af Politikens Forlag - "Spion for Gud " i serien "Politikens paperbacks" udgivet af Politikens Forlag - "Forræderens mærke" udgivet af Politikens Forlag - "Kontrakt med Gud" udgivet af Politikens Forlag - "Spion for gud" i serien "Politikens paperbacks" udgivet af Gyldendal

Mere om Juan Gómez-Jurados bøger

Juan Gómez-Jurado har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Juan Gómez-Jurado bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Gómez-Jurado skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Juan Gómez-Jurados "La masacre de Virginia Tech"

"La masacre de Virginia Tech" kan købes online som lydbog. Juan Gómez-Jurados "La masacre de Virginia Tech" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa.

Juan Gómez-Jurado "Spion for Gud"

Hos Bog & idé er "Spion for Gud" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Politikens paperbacks". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Juan Gómez-Jurado