Bog & idéJudith H. Dern

Bøger skrevet af Judith H. Dern

Læs mere om Judith H. Dern
2 produkter
2 produkter
Danish Food & Cooking
Danish Food & CookingJudith H. Dern
149,95 DKK
Indbundet
(0)
Danish Food & Cooking
Classic Recipes of Denmark
Classic Recipes of DenmarkJudith H. Dern
79,95 DKK
Hardback
(0)
Classic Recipes of Denmark

Mere om Judith H. Dern

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Judith H. Dern. På listen nedenfor har du de seneste af Derns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Danish Food & Cooking" udgivet af Aquamarine - "Classic Recipes of Denmark" udgivet af Lorenz Books

Mere om Judith H. Derns bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Judith H. Dern hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Judith H. Dern bøger i flere forskellige formater. Derns bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Judith H. Derns "Danish Food & Cooking"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Judith H. Dern. Det er Aquamarine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Judith H. Dern "Classic Recipes of Denmark"

"Classic Recipes of Denmark" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Lorenz Books, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Judith H. Dern