Bog & idéJudith Koppens & Andy Engel

Bøger skrevet af Judith Koppens & Andy Engel

Læs mere om Judith Koppens & Andy Engel
2 produkter
2 produkter
Bier på besøg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bier på besøgJudith Koppens & Andy Engel
307,06 DKK
Hardback
(0)
Bier på besøg
Mere end nok
Mere end nokJudith Koppens & Andy Engel
369,95 DKK
Hardback
(0)
Mere end nok

Mere om Judith Koppens & Andy Engel

Judith Koppens & Andy Engel har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Engel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bier på besøg" udgivet af Turbine - "Plastiksuppe" udgivet af Turbine

Bøger af Judith Koppens & Andy Engel

Judith Koppens & Andy Engel har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Engels bøger fås kun som hardback. Engels bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Judith Koppens & Andy Engels "Bier på besøg"

Det er muligt at købe Judith Koppens & Andy Engels "Bier på besøg" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Judith Koppens & Andy Engel "Plastiksuppe"

Det er muligt at købe Judith Koppens & Andy Engels "Plastiksuppe" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Judith Koppens & Andy Engel