Bog & idéJudith Thurman

Bøger skrevet af Judith Thurman

Læs mere om Judith Thurman
1 produkter
1 produkter
Karen Blixen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Karen BlixenJudith Thurman
165,96 DKK
Hardback
(0)
Karen Blixen

Mere om Judith Thurman

Judith Thurman har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Thurmans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Karen Blixen" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Karen Blixen" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Karen Blixen " i serien "Gyldendal biografi" udgivet af Gyldendal - "Karen Blixen" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal

Bøger af Judith Thurman

Judith Thurman har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Judith Thurman fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Thurman skrevet i serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Judith Thurmans "Karen Blixen"

Det er muligt at købe Judith Thurmans "Karen Blixen" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er med i serien "Klassikere med forord". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Judith Thurman "Karen Blixen"

Hos Bog & idé er "Karen Blixen" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af serien "Klassikere med forord". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Judith Thurman