Bog & idéJudy Hall

Bøger skrevet af Judy Hall

Læs mere om Judy Hall
3 produkter
3 produkter
Den Store Bog om Krystaller
Den Store Bog om KrystallerJudy Hall
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Den Store Bog om Krystaller
Den lille bog om krystaller
Den lille bog om krystallerJudy Hall
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Den lille bog om krystaller
Den ultimative guide til crystal grids
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den ultimative guide til crystal gridsJudy Hall
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Den ultimative guide til crystal grids

Mere om Judy Hall

Judy Hall har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Halls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille bog om krystaller" udgivet af Turbine Forlaget - "Den ultimative guide til crystal grids" udgivet af Turbine - "Den Store Bog om Krystaller" udgivet af Paludan

Bøger af Judy Hall

Judy Hall har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Hall fås kun som hæftet. Halls bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Judy Halls "Den lille bog om krystaller"

Hos Bog & idé er "Den lille bog om krystaller" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine Forlaget.

Judy Hall "Den ultimative guide til crystal grids"

Hos Bog & idé er "Den ultimative guide til crystal grids" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Judy Hall