Bog & idéJuha Itkonen

Bøger skrevet af Juha Itkonen

Læs mere om Juha Itkonen
2 produkter
2 produkter
I glimt
I glimtJuha Itkonen
129,00 DKK
e-bog
(4)
I glimt
I glimt
STREAM
I glimtJuha Itkonen
139,95 DKK
Lydbog
(4)
I glimt

Mere om Juha Itkonen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Juha Itkonen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Itkonens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Juha Itkonens bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "7 + 7 : brev i en orolig tid" udgivet af Förlaget M - "I glimt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I glimt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I glimt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Juha Itkonens bøger

Du kan finde fire bøger af Juha Itkonen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Juha Itkonen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Itkonen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Juha Itkonens "7 + 7 : brev i en orolig tid"

"7 + 7 : brev i en orolig tid" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Förlaget M, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på svensk.

Juha Itkonen "I glimt"

Hos Bog & idé er "I glimt" tilgængelig som lydbog. Når du køber "I glimt" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Juha Itkonen