Bog & idéJuhani Karila

Bøger skrevet af Juhani Karila

Læs mere om Juhani Karila
3 produkter
3 produkter
Jagten på den lille gedde
Jagten på den lille geddeJuhani Karila
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Jagten på den lille gedde
Jagten på den lille gedde
Jagten på den lille geddeJuhani Karila
219,95 DKK
EBOG
(5)
Jagten på den lille gedde
Polowanie na małego szczupaka
Polowanie na małego szczupakaJuhani Karila
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Polowanie na małego szczupaka

Mere om Juhani Karila

Der er kun én bog af Juhani Karila tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Jagten på den lille gedde". Den er udgivet af Jensen & Dalgaard I/S på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jagten på den lille gedde" af Juhani Karila

Det er muligt at købe Juhani Karilas "Jagten på den lille gedde" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jensen & Dalgaard I/S.

Endnu en af Juhani Karila fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Juhani Karila