Bog & idéJules Bennet

Bøger skrevet af Jules Bennet

Læs mere om Jules Bennet
2 produkter
2 produkter
Uimodståelig tiltrækning
STREAM
Uimodståelig tiltrækningJules Bennet
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Uimodståelig tiltrækning
I ly af mørket
STREAM
I ly af mørketJules Bennet
109,95 DKK
Lydbog
(0)
I ly af mørket

Mere om Jules Bennet

Hvis du mangler en bog skrevet af Jules Bennet, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bennets bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Harpers baby" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Forført i Montanas bjerge" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Skæbnesvangert fald" udgivet af Storyside - "Bedragets pris" udgivet af Storyside - "Åndeløse hjerte" udgivet af Storyside - "Harpers baby / Når fortiden banker på / Dobbeltgængeren" udgivet af Harlequin - "Forført i Montanas bjerge / Milliardær søger mage / Jagten på sandheden" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Jul i Texas/En families hemmeligheder/Juleforviklinger" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Uimodståelig tiltrækning" udgivet af Harlequin - "I ly af mørket" udgivet af Harlequin - "Uimodståelig tiltrækning/En julebonus/Mørke krav" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "I kampens hede" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "En hvid løgn" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "En storslået plan" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Bedragets pris" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Taget med storm" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Kærlighed, stjerner og skandaler" i serien "Hollywood Hills¤Uslebne diamanter¤Passion" udgivet af Harlequin - "For enhver pris" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Ægte skønhed" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Åndeløse hjerte" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Skæbnesvangert fald" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Ramt af livet" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Bag de gyldne døre" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger skrevet af Jules Bennet

Du kan finde 23 bøger af Jules Bennet her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bennets bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Bennet skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jules Bennets "Harpers baby"

Hos Bog & idé er "Harpers baby" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Harpers baby" af Jules Bennet med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i Bennets serie "Passion". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Forført i Montanas bjerge" af Jules Bennet

Hos Bog & idé er "Forført i Montanas bjerge" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jules Bennets "Forført i Montanas bjerge" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen er en del af Bennets serie "Passion". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Jules Bennet