Bog & idéJulia Holst

Bøger skrevet af Julia Holst

Læs mere om Julia Holst
1 produkter
1 produkter
Jane på dybt vand
Jane på dybt vandJulia Holst
19,95 DKK
EBOG
(0)
Jane på dybt vand

Mere om Julia Holst

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Julia Holst. På listen nedenfor ser du Holsts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jane på dybt vand" udgivet af Saxo Publish - "Rejsen til månen" udgivet af Colosseum - "Jane i datingjunglen" udgivet af Saxo Publish

Bøger af Julia Holst

Julia Holst har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Holst som ebog. Bøgerne af Holst er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Julia Holsts "Jane på dybt vand"

"Jane på dybt vand" er tilgængelig som ebog. Med "Jane på dybt vand" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Julia Holst "Rejsen til månen"

Hos Bog & idé er "Rejsen til månen" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Rejsen til månen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Colosseum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julia Holst