Bog & idéJulia Salado-Rasmussen

Bøger skrevet af Julia Salado-Rasmussen

Læs mere om Julia Salado-Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration

Mere om Julia Salado-Rasmussen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Julia Salado-Rasmussen. På listen nedenfor ser du Salado-Rasmussens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evaluering af offentlig politik og administration" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kvalitet i transnationale uddannelser" udgivet af EVA

Bøger skrevet af Julia Salado-Rasmussen

Julia Salado-Rasmussen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Julia Salado-Rasmussen bøger i samtlige formater. Salado-Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Evaluering af offentlig politik og administration" af Julia Salado-Rasmussen

Det er muligt at købe Julia Salado-Rasmussens "Evaluering af offentlig politik og administration" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Salado-Rasmussens serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Julia Salado-Rasmussen "Kvalitet i transnationale uddannelser"

Hos Bog & idé er "Kvalitet i transnationale uddannelser" tilgængelig som limryg. Dette er en også en skøn bog fra Salado-Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af EVA.
Detaljer
Fulde navn:
Julia Salado-Rasmussen