Bog & idéJuliane Engelhardt

Bøger skrevet af Juliane Engelhardt

Læs mere om Juliane Engelhardt
1 produkter
1 produkter
Borgerskab og fællesskab
Borgerskab og fællesskabJuliane Engelhardt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Borgerskab og fællesskab

Mere om Juliane Engelhardt

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Juliane Engelhardt. Bogen hedder "Borgerskab og fællesskab". Den er udgivet af Museum Tusculanum på dansk. "Borgerskab og fællesskab" er desuden en del af serien "Tidlig moderne".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Juliane Engelhardts "Borgerskab og fællesskab"

Det er muligt at købe Juliane Engelhardts "Borgerskab og fællesskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Tidlig moderne". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Museum Tusculanum.

Endnu en af Juliane Engelhardt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Juliane Engelhardt