Bog & idéJulie Birkedal Riisbro

Bøger skrevet af Julie Birkedal Riisbro

Læs mere om Julie Birkedal Riisbro
1 produkter
1 produkter
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komintern og de dansk-sovjetiske relationerMikhail Prozumenshchikov
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Komintern og de dansk-sovjetiske relationer

Mere om Julie Birkedal Riisbro

Julie Birkedal Riisbro har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Riisbros bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Agent for Lenin og Stalin" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" udgivet af Arbejdermuseet¤ABA

Julie Birkedal Riisbros bøger

Du kan finde to bøger af Julie Birkedal Riisbro her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Julie Birkedal Riisbro kommer i forskellige formater. Riisbros bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Julie Birkedal Riisbros "Agent for Lenin og Stalin"

Hos Bog & idé er "Agent for Lenin og Stalin" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" af Julie Birkedal Riisbro

Hos Bog & idé er "Komintern og de dansk-sovjetiske relationer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Arbejdermuseet¤ABA, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Birkedal Riisbro