Bog & idéJulie Cirelli

Bøger skrevet af Julie Cirelli

Læs mere om Julie Cirelli
1 produkter
1 produkter
Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents
Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talentsJulie Cirelli
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents

Mere om Julie Cirelli

Der er en del bøger skrevet af Julie Cirelli på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Cirellis nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Julie Cirelli kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen" udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing - "Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents" udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing

Bøger skrevet af Julie Cirelli

Julie Cirelli har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Cirelli som indbundet. Cirellis bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Arvinius + Orfeus Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julie Cirellis "Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen"

Hos Bog & idé er "Cobe : our urban living room : learning from Copenhagen" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Arvinius + Orfeus Publishing.

Julie Cirelli "Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents"

Hos Bog & idé er "Contemporary Danish illustration : a journey through the worlds of 34 Danish talents" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Arvinius + Orfeus Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Cirelli