Bog & idéJulie Dam og Britt Basse

Bøger skrevet af Julie Dam og Britt Basse

Læs mere om Julie Dam og Britt Basse
1 produkter
1 produkter
Min bryllupsdagbog
Min bryllupsdagbogJulie Dam og Britt Basse
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Min bryllupsdagbog

Mere om Julie Dam og Britt Basse

Der er bare én bog af Julie Dam og Britt Basse tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Min bryllupsdagbog". Den er publiceret af WITHWHITE på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Julie Dam og Britt Basses "Min bryllupsdagbog"

Det er muligt at købe Julie Dam og Britt Basses "Min bryllupsdagbog" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er WITHWHITE, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Julie Dam og Britt Basse fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Dam og Britt Basse