Bog & idéJulie Hardbo Larsen

Bøger skrevet af Julie Hardbo Larsen

Læs mere om Julie Hardbo Larsen
3 produkter
3 produkter
Turbo, Ligninger
Turbo, LigningerTrine Borgen Holm
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Ligninger
Turbo, Geometriske figurer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Turbo, Geometriske figurerTrine Borgen Holm
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Geometriske figurer
Turbo, Bogstaver i matematik
Turbo, Bogstaver i matematikTrine Borgen Holm
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Bogstaver i matematik

Mere om Julie Hardbo Larsen

Julie Hardbo Larsen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turbo, Geometriske figurer" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Ligninger" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Bogstaver i matematik " i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Regnehierarkiet" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Måleenheder" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Regningsarter" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Procent" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Brøker" i serien "Turbo" udgivet af Alinea

Mere om Julie Hardbo Larsens bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Julie Hardbo Larsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Larsen fås kun som -. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julie Hardbo Larsens "Turbo, Geometriske figurer"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Julie Hardbo Larsen. Bogen er en del af Larsens serie "Turbo". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Turbo, Ligninger" af Julie Hardbo Larsen

Dette er en også en fantastisk bog fra Larsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er med i Larsens serie "Turbo". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Hardbo Larsen