Bog & idéJulie Hassing Nielsen

Bøger skrevet af Julie Hassing Nielsen

Læs mere om Julie Hassing Nielsen
2 produkter
2 produkter
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik
EUropa på vej
EUropa på vejMads Christian Dagnis Jensen og Julie Hassing Nielsen
439,95 DKK
Hæftet
(0)
EUropa på vej

Mere om Julie Hassing Nielsen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Julie Hassing Nielsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "EUropa på vej" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Julie Hassing Nielsen

Julie Hassing Nielsen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Nielsens bøger fås blot som hæftet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Julie Hassing Nielsens "Introduktion til komparativ politik"

Hos Bog & idé er "Introduktion til komparativ politik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Julie Hassing Nielsen "EUropa på vej"

Hos Bog & idé er "EUropa på vej" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Hassing Nielsen