Bog & idéJulie Just Munch

Bøger skrevet af Julie Just Munch

Læs mere om Julie Just Munch
1 produkter
1 produkter
Mikrobiologi
MikrobiologiHerluf Thougaard
599,95 DKK
Hæftet
(1)
Mikrobiologi

Mere om Julie Just Munch

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Julie Just Munch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Munchs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mikrobiologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Mikrobiologi" udgivet af Praxis

Bøger af Julie Just Munch

Julie Just Munch har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Munch som hæftet. Munchs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mikrobiologi" af Julie Just Munch

Det er muligt at købe Julie Just Munchs "Mikrobiologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Mikrobiologi" af Julie Just Munch

"Mikrobiologi" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Praxis, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Just Munch