Bog & idéJulie Kyhl

Bøger skrevet af Julie Kyhl

Læs mere om Julie Kyhl
6 produkter
6 produkter
Anton og uret
Anton og uretJulie Kyhl
39,95 DKK
EBOG
(0)
Anton og uret
Historier på vej
STREAM
Historier på vejJulie Kyhl
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Historier på vej
De artigste børn i verden
De artigste børn i verdenJosefine Ottesen
49,95 DKK
EBOG
(0)
De artigste børn i verden
Pigen og æslet
Pigen og æsletJulie Kyhl
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen og æslet
Historier på vej
Historier på vejJulie Kyhl
49,95 DKK
EBOG
(0)
Historier på vej
Anton og uret
STREAM
Anton og uretJulie Kyhl
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Anton og uret

Mere om Julie Kyhl

Der er mange bøger skrevet af Julie Kyhl tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kyhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC" udgivet af Hasseris Midtby - "Gaven" udgivet af Hasseris Midtby - "Historier på vej" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pigen og æslet" udgivet af SAGA Egmont - "Historier på vej" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Anton og uret" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gaven" udgivet af Hasseris Midtby

Mere om Julie Kyhls bøger

Julie Kyhl har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Kyhls bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Kyhl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Julie Kyhls "Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC"

Det er muligt at købe Julie Kyhls "Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Hasseris Midtby, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Julie Kyhl "Gaven"

"Gaven" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Hasseris Midtby, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Kyhl