Bog & idéJulie Maj Jakobsen (m.fl.)

Bøger skrevet af Julie Maj Jakobsen (m.fl.)

Læs mere om Julie Maj Jakobsen (m.fl.)
1 produkter
1 produkter
Himlen over Kina
BOEGERTILSTAERKPRIS
Himlen over KinaJulie Maj Jakobsen
190,86 DKK
Indbundet
(2)
Himlen over Kina

Mere om Julie Maj Jakobsen (m.fl.)

Der er bare én bog af Julie Maj Jakobsen (m.fl.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Himlen over Kina". Det er Vild Maskine, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julie Maj Jakobsen (m.fl.)s "Himlen over Kina"

Hos Bog & idé er "Himlen over Kina" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Vild Maskine.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Maj Jakobsen (m.fl.)