Bog & idéJulie Meade

Bøger skrevet af Julie Meade

Læs mere om Julie Meade
3 produkter
3 produkter
San Miguel de Allende: Indluding Guanajuato & Queretaro
San Miguel de Allende: Indluding Guanajuato & QueretaroJulie Meade
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
San Miguel de Allende: Indluding Guanajuato & Queretaro
Mexico City
Mexico CityJulie Meade
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Mexico City
San Miguel de Allende, Moon
San Miguel de Allende, MoonJulie Meade
279,95 DKK
Hæftet
(0)
San Miguel de Allende, Moon

Mere om Julie Meade

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Julie Meade. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Meades seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "San Miguel de Allende: Indluding Guanajuato & Queretaro" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Mexico City" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Mexico City " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af Julie Meade

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Julie Meade hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde Meades bøger som hæftet. Meades bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julie Meades "San Miguel de Allende: Indluding Guanajuato & Queretaro"

Hos Bog & idé er "San Miguel de Allende: Indluding Guanajuato & Queretaro" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Mexico City" af Julie Meade

"Mexico City" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Meade