Bog & idéJulie Otsaka

Bøger skrevet af Julie Otsaka

Læs mere om Julie Otsaka
1 produkter
1 produkter
Og vi kom over havet
STREAM
Og vi kom over havetJulie Otsaka
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Og vi kom over havet

Mere om Julie Otsaka

Hvis du mangler en bog af Julie Otsaka, kan du købe et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Otsakas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Og vi kom over havet" udgivet af Lytteratur - "Og vi kom over havet" udgivet af Hr. Ferdinand - "Og vi kom over havet" udgivet af Hr. Ferdinand

Bøger skrevet af Julie Otsaka

Du kan købe tre bøger af Julie Otsaka her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Julie Otsaka fås i flere formater. Otsakas bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julie Otsakas "Og vi kom over havet"

Det er muligt at købe Julie Otsakas "Og vi kom over havet" som lydbog. Julie Otsakas "Og vi kom over havet" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Julie Otsaka "Og vi kom over havet"

Det er muligt at købe Julie Otsakas "Og vi kom over havet" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Og vi kom over havet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Otsaka