Bog & idéJulie Rysgaard Tamakloe

Bøger skrevet af Julie Rysgaard Tamakloe

Læs mere om Julie Rysgaard Tamakloe
1 produkter
1 produkter
Fra terapi til pædagogik
Fra terapi til pædagogikCamilla Weber Schjørring
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra terapi til pædagogik

Mere om Julie Rysgaard Tamakloe

Du kan kun købe en enkelt bog af Julie Rysgaard Tamakloe her hos Bog & idé. Bogen hedder "Fra terapi til pædagogik". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Julie Rysgaard Tamakloes "Fra terapi til pædagogik"

Hos Bog & idé er "Fra terapi til pædagogik" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Tamakloe, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Rysgaard Tamakloe