Bog & idéJulie Schwietert Collazo

Bøger skrevet af Julie Schwietert Collazo

Læs mere om Julie Schwietert Collazo
1 produkter
1 produkter
New York State
New York StateJulie Schwietert Collazo
299,95 DKK
HÆFTET
(0)
New York State

Mere om Julie Schwietert Collazo

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Julie Schwietert Collazo, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Collazo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "New York State" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "New York State" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af Julie Schwietert Collazo

Du kan finde to bøger af Julie Schwietert Collazo her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Collazos bøger fås kun som hæftet. Collazos bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Avalon Travel Publishing.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"New York State" af Julie Schwietert Collazo

Det er muligt at købe Julie Schwietert Collazos "New York State" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"New York State" af Julie Schwietert Collazo

Det er muligt at købe Julie Schwietert Collazos "New York State" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Collazos serie "Moon Handbooks". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Schwietert Collazo