Bog & idéJulie Sødring

Bøger skrevet af Julie Sødring

Læs mere om Julie Sødring
3 produkter
3 produkter
Erindringer
Erindringer 1Julie Sødring
99,95 DKK
EBOG
(0)
Erindringer 1
Erindringer
STREAM
ErindringerJulie Sødring
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Erindringer
Erindringer Erindringer fra de senere år
Erindringer 2 - erindringer fra de senere årJulie Sødring
99,95 DKK
EBOG
(0)
Erindringer 2 - erindringer fra de senere år

Mere om Julie Sødring

Der findes en del bøger skrevet af Julie Sødring tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sødring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erindringer 1" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Erindringer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Erindringer 2 - erindringer fra de senere år" udgivet af Saga - "Erindringer 1" udgivet af Saga - "Erindringer Erindringer fra de senere år" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Erindringer" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Julie Sødrings bøger

Du kan finde seks bøger af Julie Sødring her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Julie Sødring bøger i forskellige formater. Sødrings bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Julie Sødrings "Erindringer 1"

Det er muligt at købe Julie Sødrings "Erindringer 1" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Julie Sødring "Erindringer"

"Erindringer" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Julie Sødrings "Erindringer" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julie Sødring